Reparatie & service

Wij zijn dealer van de volgende merken:

Wij zijn officieel gecertificeerd onderhouds- en servicepartner van topmerken zoals Siemens, Jura, Atag, Pelgrim, Etna, Bosch en Miele.
Dat wil zeggen dat onze monteurs speciaal zijn opgeleid en dus alle reparaties aan deze apparaten mogen uitvoeren. U kunt dus ook binnen de garantie bij ons terecht voor deze merken. Wij verzorgen dan de reparatie onder garantie voor u.

Ook voor alle andere merken kunt u bij ons terecht.

Advies

Uitgebreide advies van één van onze deskundige medewerkers

In onze winkel aan de Spoorlaan in Oisterwijk hebben wij een uitgebreid assortiment in klein en groot huishoudelijk. Wij kunnen veel direct uit voorraad leveren. Wij helpen u graag bij de aanschaf van uw apparatuur. Hierbij wordt u uitgebreid geïnformeerd door één van onze deskundige medewerkers van de binnen- en buitendienst. Hieronder leggen we kort uit wat we doen.

Onze steengoede service binnenstebuiten

Binnendienst

Hier repareren wij kleine en grote huishoudelijke apparaten zoals, stofzuigers, strijkijzers, espresso machines, audio-video, scheerapparaten. Maar ook grote huishoudelijke apparaten zoals, wasmachines, drogers, ovens en vaatwassers. Wij repareren uitsluitend met originele fabrieksonderdelen voor gegarandeerde kwaliteit.

U kunt deze apparaten bij ons in de winkel ter reparatie aanbieden en houden u zorgvuldig op de hoogte over de status van uw apparaat. Na de diagnose doen wij u vooraf altijd een prijsopgave en na akkoord gaan we pas over tot reparatie.

De onderzoekskosten bedragen €22,50 voor klein huishoudelijke apparaten (exclusief espresso machines) en €65,00 voor groot huishoudelijke apparaten.

Wij repareren ook diverse merken espresso apparaten. De onderzoekskosten hiervoor bedragen €99,00 inclusief een standaard servicebeurt. Als we overgaan tot reparatie is dit inclusief het 1e half uur.

Oude apparaten kunt u bij ons achterlaten en worden op een milieu vriendelijke manier afgevoerd.

Buitendienst

Onze buitendienst bestaat uit 5 gecertificeerde servicemonteurs die vijf dagen per week van 09.00u tot 18.00u zowel zakelijk als particulier bij u aan huis of op het bedrijf komen repareren. Zowel voor witgoed als espressomachines, maar ook voor plaatsing of reparatie van Carrier airco’s. U kunt uw reparatie aanmelden in de winkel, telefonisch of per mail. Wij maken een werkbon voor u en nemen alle gegevens met u door. Dan maken we een afspraak en komt de monteur bij u aan huis. Er wordt allereerst een diagnose gesteld en altijd een prijsopgave gedaan. Indien u akkoord gaat gaan we pas over tot reparatie. We streven ernaar om zoveel mogelijk in één bezoek af te werken maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Wanneer dit niet mogelijk is dan bestelt de monteur de juiste onderdelen en word er een nieuwe afspraak met u gemaakt zodra die bij ons binnen zijn.

De onderzoekskosten bedragen €65,00 wanneer u niet over gaat tot reparatie. Als u wel tot reparatie overgaat is dit inclusief het eerste kwartier.

Een deel van de onderzoekskosten wordt tevens in mindering gebracht als u besluit bij ons een nieuw apparaat te kopen.

U kunt tevens bij al onze monteurs betalen d.m.v. een pinbetaling.

Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Direct contact met ons team

Heb je een vraag of kom je er op onze website zelf niet uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Er is altijd een monteur aanwezig voor al uw technische vragen. We helpen je graag verder.

Bezorgen & verhuizen

Wij bezorgen, installeren én helpen u verhuizen.

Gemak dient de mens. Grote vrijstaande huishoudelijk apparaten die bij ons zijn gekocht worden desgewenst voor een bedrag vnaf €29,95* bij u aan huis bezorgd. Het apparaat wordt op de juiste plaats gezet, geïnstalleerd, aangesloten en getest. Daarna leggen wij de werking van het apparaat uitvoerig aan u uit. Wij nemen desgewenst uw oude apparaat incl. het verpakkingsmateriaal mee retour.

Voor inbouw apparatuur rekenen wij extra montage kosten. Die kosten zijn per apparaat verschillend. Informeer geheel vrijblijvend naar de tarieven bij een van onze medewerkers.

Geen zin om zelf te sjouwen met uw grote apparaten? Wij doen het graag voor u zodat u er geen omkijken naar heeft. Onderstaand onze tarieven:

€85,00 Verhuizen (max 3 apparaten of 1 keer rijden) 1 persoon binnen straal 15km (begane grond of lift)
€150,00 Verhuizen (max 3 apparaten of 1 keer rijden) 2 personen binnen straal 15km (1e of 2e verdieping)
€170,00 Verhuizen (max 3 apparaten of 1 keer rijden) 1 persoon buiten straal 15km (begane grond of lift)
€300,00 Verhuizen (max 3 apparaten of 1 keer rijden) 2 personen buiten straal 15km (1e of 2e verdieping)

De apparaten worden dan volgens afspraak van de ene locatie naar de andere locatie gebracht en compleet geïnstalleerd.

Voor meer informatie neem gerust contact op.

Alle tarieven

Onderdelen

Op alle onderdelen beter

Wij leveren mechanische, elektrische en elektronische onderdelen voor kleine en grote huishoudelijke apparaten uit voorraad of op bestelling. Denk hierbij aan was-motoren, afvoerpompen, koolborstels, aan- en afvoerslangen, verwarmingselementen enz.

Tevens bieden wij een groot assortiment in toebehoren, accessoires en reinigingsmiddelen voor diverse apparatuur. Denk hierbij aan batterijen, lampen, reinigers en ontkalker voor espresso machines, scheerkoppen enz.

Wanneer u een bepaald onderdeel nodig heeft, is het belangrijk dat u het oude onderdeel en alle gegevens die op de kenmerksticker van het apparaat vermeldt staan, meebrengt naar onze winkel. Wij kunnen dan aan de hand van die gegevens de juiste onderdelen leveren of bestellen. Alle bestelde onderdelen dienen vooraf te worden betaald.

Onderdelen en printplaten die wij speciaal voor u hebben besteld worden niet door ons retour genomen. Indien u er niet zeker van bent of het onderdeel wat u wilt vervangen de oorzaak is van het defect aan uw apparaat, informeer dan eerst even bij een van onze deskundige medewerkers voor advies of technische informatie voordat u een nieuw onderdeel besteld. U kunt ook nog altijd een service afspraak maken. De monteur komt dan bij u aan huis om het defecte apparaat te repareren.