U wilt een espresso apparaat kopen? Dat is een logische keuze. Niets zet namelijk zulke heerlijke koffie als dit apparaat. Er is geen betere plek om uw apparaat te kopen dan bij ons. Leo van der Steen is namelijk al meer dan dertig jaar uw vertrouwde adres in Oisterwijk en omgeving voor al uw huishoudelijke apparatuur.

EEN ESPRESSO APPARAAT KOPEN BIJ EEN EXPERT IN OISTERWIJK

Een espresso apparaat kopen, is niet altijd even eenvoudig. U hebt ontzettend veel keuze. Pistonmachines, automaten, compacte apparaten voor een scherpe prijs… Welke moet u kiezen? Bij ons in de winkel wordt u vakkundig geholpen. Wij helpen u altijd aan de ideale aankoop. Daarom laten wij u graag alle mogelijkheden zien en vragen wij naar uw wensen, eisen en budget. Wij zijn een officiële dealer en servicepartner van onder andere de topmerken Bosch, Jura en Siemens. Derhalve weten wij alles van de apparaten van deze merken. Zoekt u een goed espresso apparaat, dan hebben wij er gegarandeerd eentje die aan uw wensen en eisen voldoet en die bovendien in uw budget past. Onze medewerkers weten altijd het juiste model voor u te vinden.

KOM LANGS IN DE WINKEL VOOR ADVIES

U bent van harte welkom in de winkel van Leo van der Steen aan de Spoorlaan 72 in Oisterwijk. Ons vaste, ervaren team voorziet u graag van advies. Wij kunnen u adviseren over het apparaat dat het beste bij u past. Daarom kunt u bij ons altijd het ideale espresso apparaat kopen tegen zeer scherpe prijzen. U kunt ook altijd even bellen naar 013-5219440 of een e-mail sturen naar info@steenwitgoed.nl. Wij helpen u graag.