Met een inbouw koelkast bent u ervan verzekerd dat de uitstraling van uw keuken gehandhaafd blijft. Sommige mensen vinden het mooi om een losse koelkast te hebben staan, anderen willen deze het liefste wegwerken. Behoort u tot die laatste groep, dan is een koelkast die u kunt inbouwen ideaal voor u. De ideale winkel om deze te kopen, is Leo van der Steen. Bij ons kunt u nog vertrouwen op ouderwetse kennis, service en vakmanschap.

EEN INBOUW KOELKAST VAN DE BESTE MERKEN

Leo van der Steen in Oisterwijk is officiële dealer en onderhoudspartner van diverse A-merken, waaronder Bosch, Miele en Siemens. U vindt bij ons echter nog veel meer merken. Een inbouw koelkast vinden die bij uw keuken, wensen en budget past, is daarom bij ons zeer eenvoudig. Komt u er toch niet uit, dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor advies. Wij helpen u graag met het kiezen van uw nieuwe koelkast. Onze vaste medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en kennen onze merken en modellen door en door. Zij kunnen u altijd van advies voorzien en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt. Wij vinden het van groot belang om optimale service te leveren. Niet voor niets zijn wij al dertig jaar een erkende specialist op het gebied van witgoed.

VIND UW NIEUWE KOELKAST IN ONZE WINKEL IN OISTERWIJK

In onze winkel aan de Spoorlaan 72 in Oisterwijk, vindt u uw nieuwe inbouw koelkast. Wij hebben altijd diverse modellen uit verschillende prijsklassen in onze showroom staan. Vindt u hier onverhoopt toch niet uw ideale model, dan kunnen wij u altijd helpen met een bestellen via een van onze vaste partners. U kunt altijd even bellen naar het telefoonnummer 013-5219440 of een e-mail sturen naar info@steenwitgoed.nl.