Bent u toe aan een nieuwe inbouw oven? Bezoek Leo van der Steen, al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van witgoed voor Oisterwijk en omsteken. Bij ons vindt u altijd een ruime selectie aan diverse merken in allerlei prijsklassen. U kunt altijd rekenen op perfecte service en de hoogste kwaliteit tegen bijzonder scherpe prijzen.

WIJ HEBBEN UW NIEUWE INBOUW OVEN

Als ervaren witgoedspecialist weten wij hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken. Een inbouw oven is een aankoop die u niet vaak doet. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw nieuwe oven twintig jaar of langer meegaat. Wat is dan voor u de beste keuze? U weet dit misschien nog niet; wij wel. Onze vaste werknemers hebben een passie voor hun vak. Dit betekent dat zij beschikken over bijzonder veel kennis van al onze merken. Wanneer u vragen hebt over een nieuwe oven, kunt u hiermee bij ons terecht. Wij nemen altijd de tijd om goed uw wensen, eisen en financiële mogelijkheden te inventariseren. Daarom zult u altijd gedegen advies van ons krijgen. Wij zullen nimmer een te dure oven aanraden, maar altijd zorgen voor het exemplaar dat in uw keuken past, voldoet aan uw wensen en binnen uw budget valt.

BEKIJK DE MODELLEN IN ONZE WINKEL IN OISTERWIJK

U bent van harte welkom om binnen te stappen in onze winkel aan de Spoorlaan 72 in Oisterwijk. Heeft u vragen of wilt u advies? Kom langs, bel naar 013-5219440 of stuur een e-mail naar info@steenwitgoed.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van een nieuwe inbouw oven.