Een inbouw vaatwasser is prachtig weg te werken in uw keuken. In tegenstelling tot stand alone vaatwassers (onderbouw vaatwassers), kunt u bij dit type vaatwasser een paneel aan de voorkant plaatsen. Dit paneel heeft exact dezelfde uitstraling als uw keukenkastjes waardoor de vaatwasser op fraaie wijze aan het zicht onttrokken wordt. U ziet niet eens dat deze hier staat. De bediening is geplaatst op de bovenkant van de deur. U ziet de knoppen pas wanneer u de deur opentrekt.

WIJ HELPEN U BIJ HET VINDEN VAN UW NIEUWE INBOUW VAATWASSER

Een nieuwe inbouw vaatwasser kopen, vereist wat aandacht. Niet elke vaatwasser heeft namelijk dezelfde afmetingen. Omdat Leo van der Steen talloze merken en types vaatwassers kan leveren, zit hier ongetwijfeld een goed exemplaar voor u tussen. Temeer omdat u de keuze hebt uit modellen in diverse prijsklassen. Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat het model dat u nodig hebt niet voorradig is. Dat is geen probleem: wij kunnen bijna altijd wel de juiste vaatwasser voor u bestellen, eventueel met hulp van een van onze vaste partners.

U BENT VAN HARTE WELKOM VOOR ADVIES IN OISTERWIJK

In onze winkel aan de Spoorlaan 72 in Oisterwijk nemen wij graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en u uitvoerig te adviseren. Wij zorgen ervoor dat u de juiste inbouw vaatwasser koopt. Niet voor niets komen mensen uit Oisterwijk en de omgeving al meer dan 30 jaar naar Leo van der Steen voor al hun witgoed. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 013-5219440 of een e-mail sturen naar info@steenwitgoed.nl. Op onze kennis en kunde kunt u vertouwen.