Goede koffie is belangrijk en er zijn maar weinig apparaten die lekkerder koffie zetten dan een Jura koffiemachine. Dit is een merk voor de echte liefhebbers en fijnproevers. Jura is een van de onbetwiste specialisten op het gebied van koffie. Als specialist op het gebied van witgoed is het dan ook niet verwonderlijk dat Leo van der Steen niet alleen koffiemachines van dit merk verkoopt, maar ook officieel dealer en onderhoudspartner is.

WAT EEN JURA KOFFIEMACHINE EN WIJ GEMEEN HEBBEN IN OISTERWIJK

Al jarenlang vertrouwen mensen op de kwaliteit van een Jura koffiemachine. Dit merk heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Wat dat betreft is er een sterke overeenkomst tussen dit merk en Leo van der Steen. Ook wij hebben onze sporen verdiend. Al meer dan 30 jaar vertrouwen mensen uit Oisterwijk en de omgeving op onze expertise. Wij stellen alles in het werk om onze naam hoog te houden en u van de best mogelijke service te voorzien. Wij werken met een vast team aan medewerkers. Vaste gezichten die u helpen, ervaren professionals die u adviseren. Niet alleen kunnen wij u perfect van dienst zijn als u een nieuwe koffiemachine zoekt; onze eigen monteurs kunnen ook reparaties uitvoeren, mocht dit nodig zijn. Dat is een veilige wetenschap.

BEKIJK ONZE KOFFIEMACHINES

Stap eens binnen in onze winkel aan de Spoorlaan 72 in Oisterwijk wanneer u op zoek bent naar een nieuwe Jura koffiemachine. Wij hebben diverse modellen op voorraad en kunnen u uitgebreid hierover vertellen zodat u altijd de juiste aankoop doet. U kunt ons altijd bereiken door te bellen naar 013-5219440 of een e-mail te sturen naar info@steenwitgoed.nl.

Inbouw vaatwasser | Koffiezetapparaat kopen | Inbouw oven