Indien u een goed adres zoekt voor keukenapparatuur in Oisterwijk, kunt u gerust eens rondvragen. U zult vaak onze naam horen: Leo van der Steen. Wij zijn dan ook een lokaal begrip en dat maakt ons bijzonder trots. Al meer dan 30 jaar zijn wij het adres voor witgoed en keukenapparatuur in de wijde omgeving. Ook u kunnen wij perfect helpen en daarom verwelkomen wij u graag in onze winkel.

WAAROM WIJ HET NUMMER ÉÉN ADRES VOOR KEUKENAPPARATUUR IN OISTERWIJK ZIJN

U vraagt zich wellicht af wat ons hét adres voor keukenapparatuur in Oisterwijk maakt. Dit komt door een mix van factoren. Allereerst onze service en kunde. Meer dan 32 jaar geleden openden wij onze deuren en sindsdien doen wij continu ons best om u van kundig, objectief advies en de beste service te voorzien. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en eisen te inventariseren en zoeken de beste apparatuur voor u. Wij werken met een hecht, vast en ervaren team aan eigen mensen. Wij hebben zelfs eigen servicemonteurs in dienst die uw apparatuur kunnen repareren, mocht dit onverhoopt nodig zijn. Naast ons hoge serviceniveau, verkopen wij ook merken van hoge kwaliteit. In ons assortiment witgoed vindt u talloze merken in diverse prijsklassen. Wij zijn al jarenlang officieel erkend dealer en onderhoudspartner van de A-merken Bosch, Jura, Miele en Siemens.

ERVAAR ONZE KWALITEIT EN SERVICE

Kom gerust binnen in onze winkel aan de Spoorlaan 72 voor de beste keukenapparatuur in Oisterwijk. De hoogste kwaliteit, de beste service, de scherpste prijzen. U kunt ons altijd bereiken op het telefoonnummer 013-5219440 of een e-mail sturen naar info@steenwitgoed.nl. Wij helpen u graag op een moment waarop het u uitkomt.