U wilt een koffiezetapparaat kopen, maar waar moet u voor gaan? U hebt tegenwoordig ontzettend veel keuze: van eenvoudige filterapparaten tot volautomaten en espresso machines. Wat is voor u de juiste keuze? Dit kan een lastige zijn. Daarom zijn de medewerkers van Leo van der Steen er altijd voor u met kundig en objectief advies.

EEN KOFFIEZETAPPARAAT KOPEN DAT BIJ U PAST

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Een koffiezetapparaat kopen dat bij u past: dat is waar wij naar streven. Daarom verwelkomen wij u graag in onze winkel in Oisterwijk. Op het internet kunt u uitgebreid oriënteren en vergelijken, maar niets is zo fijn als daadwerkelijk een apparaat in uw handen te hebben, het aan te kunnen raken en advies te krijgen van een ervaren professional. Leo van der Steen is een officieel erkende dealer en onderhoudspartner van diverse merken, waaronder Jura, Bosch en Siemens; fabrikanten van buitengewoon goede koffiezetapparaten. Ook voor koffiezetapparaten van andere merken kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij bieden u een ruime keuze uit diverse modellen en typen van allerlei fabrikanten. Dat betekent ook keuze uit allerlei prijsklassen. Dankzij onze ruime keuze en gedegen advies, gaat u zonder twijfel weer huiswaarts met het koffiezetapparaat dat u wilt en nodig hebt.

ONZE DEUREN STAAN VOOR U OPEN IN OISTERWIJK

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag telefonisch via 013-5219440 of stuur een e-mail naar info@steenwitgoed.nl. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel om uw koffiezetapparaat te kopen. Wij staan voor u klaar met informatie en advies.

Jura koffiemachine | Nespresso apparaat | Wasmachine