fbpx

witgoed, onderdelen, reparatie

GEOPEND MA-ZA 08:30 – 18:00

N

Volledige garantie

N

Bezorgen op afspraak

N

Eigen bezorgdienst

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Nespresso apparaat

Een Nespresso apparaat vindt u tegenwoordig in zeer veel huishoudens. Dat is niet verwonderlijk. Ondanks dat het hier een relatief nieuw soort koffieapparaat betreft, is dit apparaat in korte tijd uitgegroeid tot wellicht wel de populairste koffiemachine. Wij vertellen u graag waarom.

Waarom een Nespresso apparaat zo populair is

Een Nespresso apparaat werkt met cups. Deze waren eerst – toen Nespresso nog een patent had op het systeem – alleen via Nespresso zelf te koop. Inmiddels liggen er talloze merken in de supermarkt die deze koffie aanbieden. Het aantrekkelijke van dit apparaat is dat u eenvoudig kunt variëren met koffie. Er zijn tientallen soorten lungo’s (een grote kop koffie) en espresso’s te koop. ’s Ochtends een lekker sterke ristretto en ’s avonds een milde kop cafeïnevrije koffie? Dat is geen enkel probleem: u zet individuele kopjes koffie met de cups. Leo van der Steen verkoopt allerlei soorten koffiemachines, ook van Nespresso. Bijna geen enkel Nespresso apparaat is hetzelfde. Naast de variatie in vormgeving en grootte, kunt u ook kiezen uit modellen met bijgeleverde melkklopper en zelfs modellen waarop u eenvoudig per kopje koffie de sterkte kunt regelen. Met dit apparaat krijgt u een groot deel van de mogelijkheden van grote volautomaten tegen een fractie van de prijs.

Bekijk de modellen in onze winkel in Oisterwijk

U vindt uw nieuwe Nespresso apparaat in de winkel van Leo van der Steen aan de Spoorlaan 72 in Oisterwijk. U kunt ons altijd bellen op het telefoonnummer 013-5219440, een e-mail sturen naar info@steenwitgoed.nl of stap eens binnen en laat u adviseren door een van onze ervaren medewerkers.

Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Bij Inhoud vul je het volgende in: Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Bekijk ons complete assortiment in de winkel

Wij staan voor u klaar te Spoorlaan 72, 5061 HC Oisterwijk

MAANDAG – ZATERDAG
geopend van 8:30 tot 18:00