fbpx

Bekijk ons complete assortiment in de winkel

SPOORLAAN 72, 5061 HC OISTERWIJK

MAANDAG - VRIJDAG
GEOPEND VAN 8:30 TOT 18:00

ZATERDAG VAN 8:30 TOT 17:00

Leo scoort op elk onderdeel

Onderdelen

Wij leveren uit voorraad of op bestelling, mechanische, elektrische en elektronische onderdelen voor kleine en grote huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan wasmotoren, afvoerpompen, koolborstels, aan- en afvoerslangen, verwarmingselementen enz.

Tevens hebben wij ook een heel groot assortiment in toebehoren, accessoires en reinigingsmiddelen voor diverse apparatuur. Denk hierbij aan batterijen, lampen, reinigers en ontkalker voor espresso machines, scheerkoppen enz.

Wanneer u een bepaald onderdeel nodig heeft, is het belangrijk dat u het oude onderdeel en alle gegevens die op de kenmerksticker van het apparaat vermeldt staan, meebrengt naar onze winkel. Wij kunnen dan aan de hand van die gegevens de juiste onderdelen leveren of bestellen. Alle onderdelen dienen vooraf te worden betaald.

U kunt ook uw onderdelen bestellen in onze webshop: www.europart.nl

Onderdelen die wij speciaal voor u hebben besteld worden niet door ons retour genomen. Indien u er niet zeker van bent of het onderdeel wat u wilt vervangen de oorzaak is van het defect aan uw apparaat, informeer dan eerst even bij een van onze medewerkers voordat u een nieuw onderdeel besteld. U kunt ook nog altijd een service afspraak maken. De monteur komt dan bij u aan huis om het defect op te lossen.

Onze medewerkers geven u ook graag advies of technische informatie.

Siemens e-nr

Whirlpool/Bauknecht 12nc Service nr:

Miele Type nr:

Onze merken: