fbpx
N

Volledige garantie

N

Bezorgen op afspraak

N

Eigen bezorgdienst

Altijd een steengoede service

Binnendienst:

Hier repareren wij kleine en grote huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan stofzuigers, strijkijzers, espresso machines, audio-video, scheerapparaten maar ook grote huishoudelijke apparaten zoals, wasmachines, drogers, ovens en vaatwassers, wanneer noodzakelijk. Wij repareren uitsluitend met originele onderdelen vanuit de fabriek.

U kunt deze apparaten bij ons in de winkel ter reparatie aanbieden. Wij nemen deze aanvraag in behandeling en houden u zorgvuldig op de hoogte over de status van uw apparaat. Na de diagnose doen wij u een prijsopgaaf en bij akkoord gaan we over tot repareren.

De onderzoekskosten bedragen €20,00 voor klein huishoudelijke apparaten (exclusief espresso machines) en €65,00 voor groot huishoudelijke apparaten.

Wij repareren ook diverse merken espresso apparaten. De kosten hiervoor bedragen €85,00 voor de onderzoekskosten inclusief een standaard servicebeurt. Als we over gaan op reparatie is dit inclusief het 1e half uur.

Oude apparaten kunt u bij ons achterlaten en worden milieu vriendelijk verwijderd.

Buitendienst:

Onze buitendienst bestaat uit 4 monteurs die 5 dagen per week van 09.00u tot 18.00u bij u aan huis repareren. U kunt uw reparatie aanmelden in de winkel, telefonisch of per mail. Wij maken hier een werkbon van en nemen al de gegevens met u door. Dan maken we een afspraak en komt de monteur bij u aan huis. Er wordt een diagnose gesteld en een prijsopgaaf gedaan. Indien u akkoord gaat gaan we over tot reparatie. We streven er naar om zoveel mogelijk in 1 bezoek af te werken maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Wanneer dit niet mogelijk is dan besteld de monteur de juiste onderdelen en word er een nieuwe afspraak gemaakt zodra deze binnen zijn.

De onderzoekskosten bedragen €65,00 wanneer u niet over gaat tot reparatie. Wanneer u wel tot reparatie over gaat is dit inclusief het eerste kwartier.

Een deel van de onderzoekskosten wordt in mindering gebracht als u bij ons een nieuw apparaat koopt.

U kunt bij al onze monteurs pinnen.