Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van witgoed reparatie in de buurt van Tilburg? Leo van der Steen Witgoed in Oisterwijk heeft veel ervaring met het repareren van witgoed. Wanneer u problemen heeft met uw witgoed komt een van onze monteurs bij u langs om deze te repareren. Wij hebben ruim 32 jaar ervaring en komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen.

SCHAKEL ONZE EXPERTS IN VOOR WITGOED REPARATIE NABIJ TILBURG

Wij zijn erkend onderhoudspartner van diverse topmerken zoals Jura, Miele, Bosch en Siemens. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en mogen alle reparaties aan verschillende apparaten van deze merken uitvoeren. Heeft u witgoed van een ander merk en heeft deze reparatie nodig in de buurt van Tilburg? Ook dan helpen wij u graag verder! Is uw witgoed niet meer te repareren of zijn de kosten hiervan te hoog? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Oisterwijk. Wij hebben een uitgebreid assortiment met kleine en grote huishoudelijke apparaten. Natuurlijk voorzien wij u, indien gewenst, van deskundig en persoonlijk advies.

NEEM CONTACT OP EN ERVAAR ONZE SNELLE SERVICE

Wij hebben verschillende onderdelen op voorraad waardoor we snel kunnen schakelen wanneer uw witgoed niet naar behoren werkt. Bij de reparatie van uw witgoed in de buurt van Tilburg werken wij alleen met originele onderdelen. Heeft u problemen met uw witgoed in de omgeving van Tilburg en is uw machine toe aan een reparatie?

Espresso apparaat kopen | Keukenapparatuur Oisterwijk | Inbouw koelkast