Leo van der Steen Witgoed is dé witgoed winkel in de buurt van Tilburg voor al uw huishoudelijke apparaten. In onze winkel in Oisterwijk, nabij Tilburg, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment. Wanneer u op zoek bent naar specifieke huishoudelijk apparaten voor uw woning in Tilburg, staan de specialisten in onze witgoed winkel voor u klaar. Zij helpen u graag met het vinden van een geschikt apparaat dat voldoet aan al uw wensen en geven u ook deskundig advies.

DÉ WITGOED WINKEL MET UITGEBREID ASSORTIMENT IN OISTERWIJK, NABIJ TILBURG

In onze witgoed winkel in de buurt van Tilburg vindt u verschillende huishoudelijke apparaten van kwaliteitsmerken. Denkt u onder andere aan wasmachines en stofzuigers van Miele, Bosch, Jura of Siemens. Veel van ons witgoed is uit voorraad leverbaar . Naast nieuwe apparatuur kunt u bij ons ook terecht voor diverse onderdelen. Zo leveren wij als witgoed specialist nabij Tilburg mechanische en elektronische onderdelen voor kleine en grote huishoudelijke apparaten.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE BEZORGDIENST

Heeft u huishoudelijke apparaten gekocht in onze witgoed winkel in Oisterwijk, maar woont u zelf in Tilburg en kunt u de apparaten zelf niet tillen? Geen probleem! Wij hebben een eigen bezorgdienst die de apparaten voor u levert. Uw apparaten zorgvuldig geïnstalleerd, aangesloten én getest. Wilt u ook graag wat uitleg over de werking van het apparaat? Onze specialisten leggen het na het testen graag uitvoerig aan u uit.

BEZOEK ONZE WINKEL OF NEEM CONTACT OP

U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze witgoed winkel in Oisterwijk, nabij Tilburg, voor al uw huishoudelijke apparaten. Neem telefonisch contact met ons op via 013-5219440 of stuur een e-mail naar info@steenwitgoed.nl voor meer informatie. Heeft u problemen met uw witgoed en wilt u een specialist inschakelen voor een reparatie in de buurt van Tilburg? Neem ook dan gerust contact met ons op.